Om Rørlegger Hasvold

Din lokale rørlegger

Rørlegger Øyvind Hasvold hadde som mål å starte egen rørleggerbedrift og i 2005 ble Rørlegger Hasvold startet opp. Vi påtar oss små og store oppdrag over hele vestoppland og store deler av østlandet. Våre fokusområder er Synnfjell, Land, Gjøvik, Toten, Valdres og Etnedal. Gjennom årene har vi hatt en god og stabil vekst og idag er vi 8 ansatte hvor fire er rørleggere, en er maskinfører, en lærling samt 2 på administrasjon.

Rørlegger Hasvold er også godkjent lærlingbedrift. Flere av lærlingene vi har fulgt gjennom lærlingperioden er i dag fast ansatt hos oss. Nå for tiden har vi en lærling i bedriften.

Vi satser på nærhet til kunden gjennom bred lokalkunnskap, og gode tilbud tilpasset lokal etterspørsel.

Om du bygger nytt, renoverer eller bare skal skifte ei kran  så har vi kompetansen, både om produktene og monteringen.

Vår målsetting er å være din foretrukne rørleggerbedrift i lokalmiljøet. Rørlegger Øyvind Hasvold skal fremstå profesjonelt og være en god samarbeidspartner med fokus på optimale løsninger for sine kunder.

Vi har over flere år samarbeidet og har rammeavtaler med både Nordre – og Søndre Land Kommune.

Vi skal til enhver tid levere kvalitet i både håndverk og på varer, samt ha god dialog med både våre kunder og våre samarbeidspartnere.

Vi har kontor på Nordsinni i Nordre Land, ca 7 km fra Dokka Sentrum. Her har vi også laget et eget showroom hvor kundene kan komme å se og ta på noen av produktene vi tilbyr til blant annet baderom.

Vi har egen døgnvakt telefon, og vil være tilgjengelige både kveldstid og helg.

La fagfolk gjøre jobben! 
Rørlegger Øyvind Hasvold står for fagkunnskap, kvalitet og godt håndverk

Døgnvakt

910 02 227

Kontoret

919 09 345

Døgnvakt

910 02 227

Send oss en forespørsel