Rørlegger Øyvind Hasvold utfører alt av tradisjonelle rørleggertjenester, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med alt som følger med. Vi har fokus på miljø og energibesparende løsninger i våre prosjekter.

I tillegg til våre standard rørleggertjenester så utfører vi alle typer serviceoppdrag innen rørleggerfaget,og tilstreber kort ventetid for utførelse av jobben. Intet oppdrag for stort eller for lite. Ta kontakt for en hyggelig rørleggeropplevelse!
Følg oss gjerne på facebook. 

Vår bedrift består i dag av 6 dyktige medarbeidere som har kunden i fokus til enhver tid. Dette er en nødvendig faktor for å lykkes innen servicearbeid.
Vi påtar oss oppdrag over hele Land, Gjøvikregionen, Valdres og Etnedal.

Baderom

Baderom


Skal du pusse opp bad eller bygge helt nytt? Planlegging og bruk av fagfolk er noe av det viktigste du bør prioritere for å unngå problemer i ettertid. Vi er totalleverandør av bygging og rehabilitering av baderom.

Det betyr at det skal være trygt å velge oss til denne oppgaven. Vi benytter underleverandører med lang fartstid og med alle godkjenninger for utførelse av våtrom. Vi vil koordinere og skreddersy prosjektet til ønsket resultat er oppnådd. Du som kunde vil kun ha én aktør å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Ta kontakt for befaring og få tilbud på nybygging og totalrenovering av drømmebadet!

Avløpsanlegg


Anleggenes funksjon er å holde tilbake slam og forrense eller sende avløpsvann ut i terreng for videre rensing og tilbakeføring til naturen.

For å finne riktig type anlegg som er best egnet på din tomt utfra lokale forhold og kommunale forskrifter må vi starte med en befaring. Dersom forholdene ligger til rette vil vi utføre en synkeprøve som igjen vil danne grunnlag for en prosjektering som kan sendes din kommune for godkjenning.

Renseanlegg


Har du dårlig vann kan vi hjelpe deg med å få tatt en vannprøve som vi får analysert og du vil få et komplett tilbud på det som kan hjelpe deg å få et bedre drikkevann.

Vi innstallerer komplette vannrenseanlegg i privatboliger og vi tilbyr også service og drift av anleggene i ettertid da vi ser at dersom dette ikke blir gjort vil anlegget raskt forringes.

Vannbåren varme, gulvvarme eller radiatorer


Vannbåren varme er vann som varmes opp via f.eks en varmepumpe og fordeles rundt i boligen i rør til radiatorer eller til rør som ligger i tregulv med fordelingsplater eller rør støpt direkte ned i betong. Kursene deles som regel opp pr rom slik at du kan ha forskjellige temperaturer i forskjellige rom.

Vi kommer gjerne på befaring for å få nok dokumentasjon til å lage en god prosjektering til nettopp ditt behov.

Vannbåren varme

Graving og grunnarbeid


Utgraving av tomter og tilbygg.
Nedgraving av vann og avløpsanlegg.
Graving av veier og va.
Frakt av alle typer masser til vei og grunnarbeid.

Totalprosjekter


Skal du bygge nytt hus eller hytte kan det være smart å forholde seg til en leverandør. Vi i rørlegger Øyvind Hasvold har samarbeid med både snekkere, flisleggere/murere og elektrikere som kan tilby alt kunden måtte ønske.

Ta kontakt med oss for en prat om deres prosjekt.

Våre underleverandører