Rørlegger Øyvind Hasvold utfører alt av tradisjonelle rørleggertjenester, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med alt som følger med. Vi har fokus på miljø og energibesparende løsninger i våre prosjekter.

I tillegg til våre standard rørleggertjenester så utfører vi alle typer serviceoppdrag innen rørleggerfaget,og tilstreber kort ventetid for utførelse av jobben. Intet oppdrag for stort eller for lite. Ta kontakt for en hyggelig rørleggeropplevelse!
Følg oss gjerne på facebook. 

Vår bedrift består i dag av 5 dyktige medarbeidere som har kunden i fokus til enhver tid. Dette er en nødvendig faktor for å lykkes innen servicearbeid.
Vi påtar oss oppdrag over hele Land, Gjøvikregionen, Valdres og Etnedal.

Baderom

Baderom


Skal du pusse opp bad eller bygge helt nytt? Planlegging og bruk av fagfolk er noe av det viktigste du bør prioritere for å unngå problemer i ettertid. Vi er totalleverandør av bygging og rehabilitering av baderom.

Det betyr at det skal være trygt å velge oss til denne oppgaven. Vi benytter underleverandører med lang fartstid og med alle godkjenninger for utførelse av våtrom. Vi vil koordinere og skreddersy prosjektet til ønsket resultat er oppnådd. Du som kunde vil kun ha én aktør å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Ta kontakt for befaring og få tilbud på nybygging og totalrenovering av drømmebadet!

Avløpsanlegg


Vi tar på oss hele prosessen om du skulle legge ned et avløpsanlegg eller måtte utbedre det eksisterende. Vi foretar blant annet rørinspeksjon, for å kunne avdekke lekkasjer, feil og mangler i avløpsrør. Av og til er det nok med kun en rørrens eller gjennomspyling, andre ganger kan det hende hele rørsystemet må graves opp og skiftes.

Vi tar synkeprøver, for å kunne finne ut hvilke anlegg som passer på din eiendom. Skulle du ha behov for å grave opp eller ned avløpssystemer, så har vi komplett maskinpark til denne typen prosjekter og utfører hele jobben fra start til slutt. Søkeprosessen mot hver enkelt kommune er også en del av prosjektene vi leverer.

Renseanlegg


Har du dårlig vann kan vi hjelpe deg med å få tatt en vannprøve som vi får analysert og du vil få et komplett tilbud på det som kan hjelpe deg å få et bedre drikkevann.

Vi innstallerer komplette vannrenseanlegg i privatboliger og vi tilbyr også service og drift av anleggene i ettertid da vi ser at dersom dette ikke blir gjort vil anlegget raskt forringes.

Vannbåren varme


Vi leverer i dag alle typer varmepumpeløsninger for nye og gamle anlegg, og vil også være behjelpelig med prosjektering og utførelse etter dagen krav til oppvarming i både enebolig og næringsbygg. Våre underleverandører har solid og lang erfaring, noe som gjør det trygt å velge oss som totalleverandør av deres varmepumpeløsninger.

Vannbåren varme er en løsning som lar seg tilknytte en rekke alternative varmekilder. Dette gir deg som kunde en rekke muligheter som kan være vanskelig å ta stilling til. Vi vil være behjelpelig med korrekt prosjektering og valg av løsning slik at det nye vannbårne varmeanlegget fungerer optimalt, med størst mulig komfort og inntjening.

Vannbåren varme

Graving og tining av rør


I tillegg til ordinære rørlegger tjenester tilbyr vi også graving, tining og rehabilitering av vann og avløpsrør samt drenering og andre gravejobber. Ta kontakt for befaring.

Skulle det være kaldt på vinteren og rørene dine fryser vil vi å kunne hjelpe deg med tining av disse med egen spylebil.

Totalprosjekter


Skal du bygge nytt hus eller hytte kan det være smart å forholde seg til en leverandør. Vi i rørlegger Øyvind Hasvold har samarbeid med både snekkere, flisleggere/murere og elektrikere som kan tilby alt kunden måtte ønske.

Ta kontakt med oss for en prat om deres prosjekt.

Våre underleverandører